Danmarks bedst solgte massagepistol
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

Vil du være ambassadør for Musclepain?

Hos Musclepain er vi stolte af vores produkter. Produkterne er udviklet i samarbejde med professionelle fagfolk, og vi ønsker at få spredt vores budskab. Endnu mere, end vi hidtil har gjort. Vi ønsker fortsat at hjælpe folk til en bedre balance i krop og sind. I muskler, knogler og led. Det er her du kommer ind i billedet!

Vi søger motiverende ambassadører, der kan promovere og give feedback på vores produkter. Vi har efterhånden en del produkter at arbejde med, og mange flere er på vej.

Hvem er du?

Det er vigtigt for os, at vores ambassadører kan stå 100% inde for vores produkter. Vi går op i et professionelt samarbejde om et fælles projekt; At sprede budskabet om en hverdag med ro og balance i krop og sind.

Vi har produkter som kan bruges til ALLE typer i ALLE aldre. Det betyder at du kan være alt fra aktiv fitness coach, til stillesiddende kontormedarbejder, i arbejde såvel som pensioneret. Så længe du er smilende og glad, vil vi elske at modtage din ansøgning, og læse den igennem.

Lyder det som noget for dig?

Hvis et samarbejde med Musclepain lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig direkte via linket i første step. Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til os på vores instagram. Ved oprettelse gøres følgende:

  1. Klik på linket herunder, og opret dig:
    musclepain.goaffpro.com/create-account
  2. Send os en DM på Instagram med teksten "Oprettet samarbejde".
    (Har du ikke en Instagram kan du sende os en mail på kontakt@musclepain.dk med en kort beskrivelse af dig og hvorfor du vil være ambassadør)
  3. Din DM bliver set og din profil bliver gennemgået. Hvis du bliver valgt vil din oprettelse blive godkendt, og vi vil tage personligt kontakt til dig, hvor vi vil hjælpe dig i gang.

Vi GLÆDER os til at modtage din oprettelse, og håber at vi snakkes ved!

De varmeste hilsner,
Musclepain

15.000+ GLADE KUNDER

1-3 Dages levering

Kraftfulde produkter