1. BEDRE SØVN

En massagepistol kan være nyttig til at hjælpe dig med at sove bedre, ved at nedregulere nervesystemet. Brug massagepistolen i to minutter på hver muskelgruppe (arme, baller, ben) inden sengetid.

2. SLIP AF MED SPÆNDINGER

Brug en massagepistol i dine ømme og spændte områder i cirka to minutter og smerterne lindres! Slagterapi kan være et værktøj til at hjælpe dig med at lindre spændinger i dine muskler og dermed gøre din krop og dit sind mere afslappet.

3. UNDGÅ SKADER OG UBEHAG

Muskelskader forekommer ikke kun hos professionelle atleter, men også hos den daglige person. Uanset om du løfter tunge vægte i gymnastiksalen eller udfører dine daglige opgaver på arbejdspladsen. Øg blodstrømningen og slip af med ømheden ved hjælp af en massagepistol!

4. MERE OVERSKUD

Slagterapi øger blodgennemstrømningen, som medbringer flere næringsstoffer og ilt til hverdagens ømme muskler. Dermed får du mere overskud og har nemmere ved at bevæge dig!

5 TIPS TIL AT OPNÅ BEDRE VELVÆRE MED EN MASSAGEPISTOL

5. FOREBYG STRESS

En massagepistol hjælper med at strække dine muskelfibre og i sidste ende med at lindre dine led. Slapterapi fremkalder nemlig en beroligende virkning, som kan hjælpe dig med at slappe mere af mentalt og fysisk. Du skal ikke længe blive irriteret over dine skavanker!

SPAR 399KR LIGE NU!

Anbefalet af danske atleter og købt af flere end 1000 kunder.

Lige nu tilbyder vi 1-2 hverdages levering
og 365 dages tilfredshedsgaranti!  

BESTIL NU