🎁 JULEGAVER Byttes frem til 1. feb. 2022
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

Anerkendt blandt professionelle

Hos Musclepain er vi super stolte af, at blive anerkendt blandt de største eksperter inden for fysioterapi og massage. Ikke nok med at de bruger vores massagepistol i praksis, har de også vores produkter på hylderne i deres klinikker. Du har derfor nu mulighed for at kontakte deres kliniker, hvis du ønsker en massagepistol.

Herunder ser du hvem vi samarbejder med.  

Struer Fysio og Fodterapi

"Jeg er ansvarlig for sundhedssektoren i TTH Holstebro, Holstebro Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold. Alle 3 hold i håndbold ligaen. Ser mange idrætsskader både fra bredde og eliteidræt, og i den gruppe er der mange som vil profitere af en massagepistol fra Musclepain. Et fremragende supplement til den behandling vi ellers giver på klinikken og et redskab til hurtigere at blive klar til næste træning"
- siger Morten Graversen.

Morten har nu 20 års erfaring som fysioterapeut, hvoraf de 15 år har været med speciale indenfor idræt. Han er til daglig klinikejer i Struer, hvor de er 18 fysioterapeuter.

Massør i Aalborg

"Vi kender alle problematikken med ømme muskler og led. Massagepistolen kan være en stor hjælp mod det. Den er god, lige meget om du træner eller om det er af andre årsager, du trænger til at blive løsnet op i musklerne. Den er flot i designet og er udviklet og gennemtestet i samarbejde med fysioterapeuter landet over. Jeg er meget glad for at jeg har fået lov til at sælge den i min klinik"
- Siger Anne Gatten

Anne har arbejdet med fysiurgisk massage siden december 2017, hvor hun blev uddannet ”Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler”. Hun ejer nu klinikken "Fysiurgisk massør - Anne Gatten" som er at finde i Gug i Jylland

Mogens Mau - Massør og Zoneterapi

"Jeg startede som selvstændig hvor jeg kørte rundt til folk og masserede i hjemmet, efter en årrække åbnede jeg min egen klink og resten er historie. I det daglige veksler jeg min tid imellem kunder her hjemme og mine virksomheds kunder. "