Kroppen er i gang 24 timer i døgnet. Vi glemmer til tider, at passe på den. At give den plejen den fortjener. Ømme muskler eller spændinger i nakken kan være en stopklods for mange. Det er super irriterende, især hvis man er et aktivt menneske. Hvis man dog bare kunne tage massagen med på farten, uden at skulle tænke på ledninger eller andre irritations faktorer. Ved du hvad? Det kan man sagtens! Det handler bare om at tænke smart. Spar på tiden, pengene og irritationen. Fokusér i stedet på at kunne være aktiv og tilstede. Om det er på arbejdet eller i fritiden, i hyggetiden eller i legetiden. Hvordan? Læs med under billederne

Med en MusclePillow

Musclepain's Musclepillow er en dybdegående massagepude til hurtig smertelindring. Den populære og effektive massagepude fra Musclepain giver dig en afslappende og intens massage. Massér lige præcis den del af kroppen du ønsker at pleje.

Hvis du ikke har prøvet infrarød varme på musklerne endnu, er du virkelig gået glip af noget. Infrarød varme anbefales af eksperter til, at løsne op i spændte og stive muskler. En MusclePillow trænger dybt ind i musklerne, og opvarmer selv de mindste og sværeste muskler, at få fat på. Det betyder at du vil opleve en massage, der får din overbelastede muskulatur til at slappe helt af. Vi anbefaler at du ikke bruger puden i mere end 20 minutter ad gangen, for den optimale effekt.

En MusclePillow har følgende fordele:

  • Varmer og løsner op i muskel samt led spændinger
  • Udleder endorfiner
  • Renser ud i dårlige affaldsstoffer
  • Forbedre blodomløbet
  • Lokal opvarmning til restituering af musklerne

 

Hvor kan du bruge din massagepude?

En MusclePillow fra Musclepain kommer først og fremmest med oplader til både hjem og bil. Det vil sige, at den kan lades op lige meget, hvor du ønsker det.

Massagepuden er trådløs, og behøver dermed ikke at være tilkoblet med ledning. Den har et kraftfuldt 2000 mAh batteri, og kan holde helt op til 3 timer på en fuld opladning. Det betyder med andre ord, at du kan nyde en massage i hjemmet, på kontoret eller på farten. Hvor du vil, hvornår du vil. Mange nyder at have den siddende i lænden, mens de kører bil, eller arbejder, da spændinger i lænden ofte kan opstå, når man sidder i bilsædet eller på kontorstolen.

Et smart og nemt alternativ til en god massage!

Hvornår bør du undgå infrarød varme?

Det er vigtigt at du IKKE bruger Musclepain's MusclePillow, uden tilladelse fra en læge hvis:

  • Du har fået akutte skader i form af slag, brækket led, led-forstuvninger eller voldsomme idrætsskader.
  • Du har åbne sår der bløder.
  • Du har blomstrende leddegigt - eller andre former for gigt der kan påvirkes ved infrarøde stråler
  • Du har infektioner eller betændelse i dine led eller muskler.