Skip til indhold

Følg os!

100% Tilfredshedsgaranti

Over 22.000+ Glade kunder

#1 Bedst i test på de største blogs

Produkter der gør en forskel

Musclepain har hjulpet tusindvis af folk med at komme deres hverdagslidelser til livs. Vi har hjulpet alt fra profesionelle sportsudøvere med ømme muskler til de hĂĄrdarbejdende, der sidder med spændinger efter en lang uge pĂĄ jobbet. Vi kan endda prale med at have forbedret søvnkvaliteten, hos folk som lider af søvnløshed. Det er en evig motivationsfaktor for os at vide, at vores produkter kommer folk til gode og kan ændre livskvaliteten bĂĄde i de store og de smĂĄ. 

Lækkert design og kompromisløs kvalitet
Her hos Musclepain gĂĄr vi meget op i, at produkterne følger med tiden og teknologien. Derfor har vi sørget for et tidsløst og rent design, som passer ind hos de fleste, hvor funktionaliteten stadig er i top. Hver dag bliver vi klogere, og vi arbejder hele tiden pĂĄ at holde vores produkter opdateret, samtidig med at design, kvalitet og funktionalitet skal gĂĄ hĂĄnd i hĂĄnd. Vores produkter skal være nemme at bruge uden at gĂĄ pĂĄ kompromis med den gode kvalitet. 

banner
+ 22.000 tilfredse kunder

270

Fra tanke til koncept

Mit navn er Niklas, og jeg er stifteren af Musclepain. Musclepain startede som en lille tanke, der i 2020 spirede og blev til et fed koncept, som jeg er ret stolt af. Jeg har selv døjet med en skade i lysken, som krævede en lang proces med genoptræning og efterfølgende smerter i led og muskler. På daværende tidspunkt kendte jeg ikke engang til massagepistoler og deres mange fordele, og jeg manglede desperat noget, der kunne hjælpe mig med at komme nemmere og hurtigere ovenpå igen.

Efter min egen restituering begyndte jeg at undersøge mulighederne. Jeg var sikker pĂĄ, der mĂĄtte findes noget, som i hvert fald kunne gøre det nemmere for andre, som var i samme situation som mig til at komme udfordringerne til livs. Udfordringer som jeg selv havde brugt meget tid og mange kræfter pĂĄ at komme mig over. Det var her, jeg opdagede massagepistoler, og det var lige netop det produkt, som kom til at danne rammerne om Musclepain og kickstarte brandet.   

WHY CHOOSE OUR BEER

PREMIUM LIGHT LARGER BREWED

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Det er vigtigt for os, at du vælger det helt rigtige produkt for dig. Skulle du sidde med nogle spørgsmĂĄl eller ønsker du rĂĄd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores supportteam. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer pĂĄ hverdage. 

Du kan kontakte os via vores kontaktformular her 
Eller via vores e-mail: kontakt@musclepain.dk 

@musclepaineu