Skip til indhold

Følg os!

100% Tilfredshedsgaranti

Over 22.000+ Glade kunder

#1 Bedst i test på de største blogs

Mød vores fantastiske Ambassadører

Vi er glade og stolte af, at disse power-mennesker er en del af Musclepain!

Sofie Bæk


Sofie er dansk håndboldspiller, og spiller for Silkeborg-Voel KFUM. Hun har været en del ungdomslandskampe igennem, og nyder at bruge massagepistolen til sine ømme muskler!

Simone Bylund


Simone træner til dagligt fitness på højt plan. Hun har en super aktivlivsstil, og elsker at være i gang og på farten, hele tiden. Simone forelskede sig i massagepistolen fra Musclepain, og har derefter brugt den flittigt.

Lise Friis


Lise er professionel løber, og har 578 Marathons med i rygsækken. Hun har derudover vundet utallige løb, og holder sig aktiv hver dag. Lise bruger massagepistolen fra Musclepain til, at varme benmusklerne op. Både før og efter hendes løb.

Sofie Svava


Sofie er dansk fodboldspiller, og spiller back for VfL Wolfsburg i Bundesligaen. Hun har tidligere spillet for FC Rosengård i Damallsvenskan og spiller nu også på Danmarks kvindefodboldlandshold. Sofie ved hvor vigtigt det er at pleje ømme muskler, og bruger derfor en massagepistol fra Musclepain.

Amalie Thestrup


Amalie er kvindelig dansk fodboldspiller, og spiller for Liverpool i FA Women's Championship. Derudover spiller Amalie for Danmarks kvindefodboldlandshold. En massagepistol faldt i god jord hos Amalie, da hun er aktiv hver dag, og gerne vil pleje sine benmuskler.

Ida During


Ida har en meget aktiv livsstil, og dedikere hver dag til sin træningen. Hun går op i en sund og nærende livsstil med kroppen i fokus. Ida er ambassadør for en masse fede fitnessbrands inklusiv Musclepain. For Ida er det vigtigt at afprøve produkterne og sikre at de virker, før hun promovere det. Hun faldt over vores Massagepistol, både design og vægt, og nyder at have den med som en fast inventar i sportstasken.

Mille Jensen


Mille er dansk fodboldspiller, og spiller midtbane for Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaen. Hun spiller desuden på Danmarks kvindefodboldlandshold. Mille har spillet 44 landskampe som ungdomsspiller, og er helt med på, hvad hurtig restitution betyder for hendes livsstil.

Stine Hansen


Stine har vundet fadskillelige konkurrencer indenfor bikinifitness, og lever til dagligt en meget aktiv livsstil som atlet. I forbindelse med hendes hårde styrketræning, har Stine haft brug for at pleje sine muskler. Her faldt hun over en Massagepistol fra Musclepain. Ikke nok med at hun optimere sin restitutionstid, har Stine også haft gavn af den ved opvarmning inden træning.

Nanna Rubin


Nanna er en ægte power woman, og lever en utrolig aktiv livsstil med styrketræning. Hun bruger hver dag på, at motivere kvinder til, at elske sin egen krop præcis som den er. Nanna har selv været igennem en kæmpe transformation, og fortsætter med at træne hårdt for sine kropsmål. Fedest af alt er, at hun nyder/har nydt hvert et skridt på rejsen. Det betyder at Nanna efter sine træninger ofte oplever ømme muskler. Hun bruger dermed Musclepain's massagepistol til at pleje sine spændte og trætte muskler.

@musclepaineu