🎁 JULEGAVER Byttes frem til 1. feb. 2022🎄
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvad er en massagepistol og hvorfor bruge den?

A: -  En massagepistol bruges som slagterapi af professionel kvalitet, der er ideel til atleter, terapeuter og andre, der lider af skader eller muskelsmerter.

Massagen i sig selv er også ganske behagelig og kan nemt bruges som luksuriøs hjemmebehandling. 

Q: Hvordan og hvornår skal massagepistolen bruges?

A: - Brug massagepistolen inden, under eller efter fysisk aktivitet, for at komme sig hurtigere og forblive smertefri. Du kan læse mere om tips og tricks inde på vores blog.

Q: Leveringstid og betingelser:

A: - Hos Musclepain tilbyder vi normalt 1-3 dages sikker levering i samarbejde med DAO. Her gælder levering til pakkeshop og hjemmelevering. 

OBS: Hvis vi har andre leveringstider vil dette være oplyst inde på vores produktside i rubrikken "Leveringstid", eller i toppen af siden.

Alle vores produkter afsendes fra vores lager i København, og bliver før afsending gennemtestet af vores søde lagermedarbejdere, som derefter pakker din ordre sikkert ind, så den ikke påfører sig skader under rejsen.

Q: 365 dages FULD garanti*:

A: - 365 dages FULD garanti, på at dit produkt virker som lovet. Det betyder at du kan få en ombytning eller alle dine penge tilbage i tilfælde af at produktet ikke levede op til som beskrevet.
Som med enhver strømstyret enhed, er der chance for at noget i massagepistolen skulle være defekt. I det tilfælde gælder garantien også, men det har vi dog ikke oplevet endnu.

*Gælder ikke vandskader

Q: Hvorfor vælge Musclepain?
A: - Vi har sourcet vores egen model fra vores egen produktion, hvor imod de fleste andre massagepistoler er den samme kinesiske producerede model. Det betyder at vi har mere viden og kontrol over produktionen af vores produkt og kan derfor stå 100% inde for produktet.