Fremragende
Markedets bedst ratede Massagepistol🥇
Skip til indhold

Følg os!

100% Tilfredshedsgaranti

Over 30.000+ Glade kunder

#1 Bedst i test på de største blogs

FAQ

Du kan finde tips og vejledning i vores blog

question_answerGenerelle spørgsmål

Hvis du bestiller inden kl. 14, vil din ordre blive afsendt samme dag.

Alle pakker vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Vi er meget selvsikre i vores produkter og tilbyder 100% tilfredshedsgaranti indenfor 14 dage. Det indebærer, at du kan få fuld refundering, hvis produktet ikke lever op til som beskrevet. Det betyder også, at du gerne må bruge produktet og prøve det af i de 14 dage, for at kunne beslutte om produktet lever op til forventningerne. 
Ønsker du at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte kundeservice.

Vi har sourcet vores egen model fra vores egen produktion, hvor imod de fleste andre massagepistoler er den samme kinesiske producerede model. Det betyder at vi har mere viden og kontrol over produktionen af vores produkt og kan derfor stå 100% inde for produktet.

Vi er stolte af alle vores produkter, og vi går op i vores kunders tilfredshed og velvære, så skulle der være spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os.

question_answerMusclepain Pro Massagepistol

Massagepistolen gør brug af slagterapi af professionel kvalitet. Slagterapi kaldes også for perkussionsterapi. Den er ideel til alt fra atleter til terapeuter til folk der døjer med gennerelle skader eller muskelsmerter.
Terapien er med til at forbedrer musklens egen evne til at reparere og øger blodtilstrømningen og ilttilførelsen til muskler og led. Slagterapien er med til at få det tykke bindevæv til at slappe af og kan hjælpe med at lindre arvæv.
Massagepistolen er god til at nå helt dybt ned i musklerne og vævet, og kan med fordel nå dybere ned en traditionel massage med hænderne.

Massagen i sig selv er behagelig og er nem at bruge til en luksuriøs hjemmemassage efter f.eks. træning eller en lang dag på arbejdet.

En massagepistol har mange funktionaliteter og kan med fordel bruges til mange ting!

Den kan bruges til før, under eller efter fysisk aktivitet for hurtigere restitution. Den kan bruges til myoser, til at lindre arvæv, rense mælkesyre og opvarmning af musklerne. Hvis du vil læse mere om de mange fordele og generelt om alt du bør ved om din nye massagepistol, kan du læse blogindlægget her.

Der er ingen bestemt facitliste for, hvilket massagehoved der er det helt rigtige. Du skal huske at mærke efter, hvad der føles behageligt for dig, men der er nogle anbefalinger.

Du kan læse mere om massagehovederne og hvilke muskelgrupper de er bestemt gode til i blogindlægget her. Du skal scrolle lidt ned, men der står alt du bør vide!

Ja, det kan du i hvert fald! Inde under tilbehør her, kan du købe enten en ny oplader eller et nyt massagehoved.

Finder du ikke det, du søger, kan du kontakte vores kundeservice.

Fordelene er mange!
En massagepistolen kan hjælpe med at:
• Lindre smerter og fremskynde restitutionen
• Øge blodcirkulationen og iltfordelingen til muskler og led
• Reducerer fysisk stress i led, muskler og knogler
• Giver en bedre nattesøvn og kan mindske træthed i musklerne
• Øger bevægeligheden og har en afslappende effekt på kroppen
• God opvarmning af muskler og led inden, under og efter fysisk træning

Det korte svar: JA!
For at uddybe, så kan de pulsende slag fra massagepistolen løse muskler og væv op og dermed få dem til at slappe mere af. Massagen går dybt ned i vævet og stimulere det område af musklen som har dannet en knude eller myose.
Massage kan godt gøre ondt, når det kommer til at behandle muskelknuder og myoser, men der er det smarte ved en massagepistol, at man selv kan justere hastigheden og massagehovedet, så man kan starte roligt ud og øge intensiteten, når det bliver nødvendigt.

Slagdybden beskriver hvor langt ned massagen kan komme ind i de problemramte områder. Vores massagepistol har en slagdybde på 12 mm, så du er sikret en dydbegående og grundig massage.

Det er altid en god idé at kontakte din læge, hvis du er i tvivl, om du må bruge en massagepistol. Som udgangspunkt er der som regel ikke et problem i at bruge en massagepistol, hvis du er gravid, men kontakt en professionel for en sikkerhedsskyld - det er altid bedst at være på den sikre side!

Massagepistolen kan ikke gøre skade på dig, så længe den anvendes korrekt.
Der er nogle få ting, man skal huske på, når man bruger en massagepistol:
• Lyt til din krop. Hvis du oplever usædvanlige smerter, eller det gør for ondt, skal du stoppe.
• En massagepistol er beregnet til anvendelse på musklerne, og man skal helst undgå at ramme knoglerne, det kan nemlig godt gøre ondt. Mærk evt. efter med hænderne først, hvor din muskelgruppe starter, så du er fri for ubehagelige overraskelser.

question_answerØvrige produkter

Infrarød varme findes i både vores Heatmat og Musclepillow.
Infrarød varme er ikke synligt for det blotte øje, den røde farve i f.eks. vores musclepillow kommer ikke fra selve varmen men for at indikere at den infrarøde varme er slået til (den kan nemlig slåes fra, hvis man ikke ønsker den)

Infrarød varme forbedrer blodcirkulationen, udleder kemikalier og fjerner døde celler fra overfladen.

Den infrarøde varme kan anvendes mod muskelsmerter, ledsmerter, menstruationssmerter og fibromyalgi. Infrarød varme kan også med fordel bruges mod skader, da varmen trænger ind i muskler og led og øger blodcirkulationen og ilttilførslen.

Nej, desværre. Det er ikke muligt at slå massagen fra i vores Musclepillow.

Hvis man udelukkende kun har behov for den infrarøde varme, kan man med fordel købe vores Heatmat.

live_help

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Vores søde kundeservice er altid klar på at hjælpe!

@musclepaineu