Optimer din restitution med MusclePain Pro Massagepistol – vores bedstsælgende produkt. Den kraftfulde og støjsvage massagepistol reducerer effektivt ømhed og smerter i muskler og led, hvilket fremskynder din restitution.

Effektiv Restitution: Gør hverdagen nemmere

Vores avancerede massagepistol gør det hurtigere at vende tilbage til træningsrutinen, uanset om det er ekstra hviledage, sportsrelaterede skader eller ømme muskler.

Den er ideel til lindring af træthed og smerter efter træning samt ved nakkesmerter, stivhed eller trætte muskler fra en lang arbejdsdag. Om du er atlet eller blot søger afslapning, er MusclePain Pro Massagepistol din pålidelige ledsager.

3 grunde til at du skal bruge MusclePain Pro™

Hurtig Restitution

Massagepistoler er effektive til at fremme hurtigere restitution efter træning ved at lindre muskelspændinger, mindske ømhed og forbedre blodcirkulationen.

Lindring af Smerter

Massagepistoler er en effektiv løsning til at lindre muskelsmerter. Den dybdegående massage kan målrettet arbejde på specifikke områder for at reducere ubehag.

Fleksibel og Praktisk

Massagepistolen er bærbar og nem at bruge derhjemme eller på farten. Dens alsidighed gør den velegnede til at tilpasse massageoplevelsen efter individuelle behov.

Hvad indeholder pakken?

Én maskine - Uendelige muligheder

Det kugleformede hoved

Fast, med blid. Vores mest universelle massagehoved, til brug på hele kroppen.

Det svampeformede hoved

Når du har brug for en blødere berøring omkring led, knogler eller ultrafølsomme områder.

Det U-formede hoved

Fordeler trykket på en sådan måde, at du kan gå i dybden uden at udsætte knogler eller andet for unødvendige og hårde slag. F.eks. specielt god ned langs ryggen.

Det patron-formede hoved

Fantastisk til mindre og dybere områder. Specielt dem der kan være svær at nå med de andre hoveder.

Det halvrunde metalhoved

Som med det flade metalhoved, er denne god til en grundig og effektiv behandling af de store muskler. Dog gør den runde form det muligt, at nå længere i dybden med musklerne.

Det flade metalhoved

Den brede overflade og det hårde metalstykke er perfekt til effektiv opvarmning af de store muskler.

14 Dages Fuld Tilfredshedsgaranti

Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores produkter, at vi tilbyder en 14 dages fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere produktet inden for 14 dage for en fuld refusion.

Vi ønsker, at du skal føle dig helt sikker i dit køb og tilfreds med din oplevelse.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Det er vigtigt for os, at du vælger det helt rigtige produkt for dig.
Skulle du sidde med nogle spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores supportteam. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

Du kan kontakte os her

899,00 kr 1.800,00 kr
SPAR 50%

Prøv Musclepain Pro Massagepistol i 14 dage, og hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere den og få en fuld refusion.

Ofte stillede

Spørgsmål & Svar

Vores MusclePain Pro Massagepistol er skabt med fokus på at optimere din muskelpleje og generelle velvære. Ved at reducere muskelømhed og træthed hjælper det dig med at genoprette din energi og ydeevne. Den målrettede behandling løsner effektivt spændinger og knuder, hvilket skaber en følelse af afslappethed og øget komfort.

Med slagterapi hjælper du kroppens muskelfibre med at forbedre reparationstiden. Med de konstante trykimpulser går massage pistolen i dybden med musklen, og blødgør kroppens væv.

Den medfølgende brugervejledning inkluderer en omfattende vejledning om, hvilket massagehoved vi anbefaler til brug afhængigt af den ønskede muskelgruppe. 


Læs mere på vores blogopslag her: https://musclepain.dk/blogs/tips/massage-pistol 

Afhængig af det ønskede resultat anbefaler vi at bruge din MusclePain Pro i mindst 30 sekunder til højst 3 minutter pr. muskelgruppe.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig at testen massagepistolen før et køb. Vi er dog så overbevidste om kvaliteten af vores produkter, at vi tilbyder en 14 dages fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere produktet inden for 14 dage for en fuld refusion.

Vi ønsker, at du skal føle dig helt sikker i dit køb og tilfreds med din oplevelse.

Ja, vi tilbyder vi en 2 års garanti fra købsdatoen på alle produktionsfejl.


Vores garanti dækker fabrikationsfejl, ødelagte lys, knapper og andre tekniske fejl eller mangler. Vi står bag vores produkter og deres kvalitet, så du kan bruge dem med fuld tillid.