🎁 JULEGAVER Byttes frem til 1. feb. 2022
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

Om musclepain

OM BRANDET

Musclepain har hjulpet tusindvis af kunder med, at komme deres hverdagslidelser til livs. Det er alt fra professionelle sportsudøvere med ømme muskler, til den hårdtarbejdende person med spændinger efter en lang uge på jobbet. Sågar også til at forbedre søvnkvaliteten hos kunder, der har lidt af søvnløshed.

Hos Musclepain går vi meget op i, at produkterne følger med tiden og teknologien. At de er tidsløse i designet, og kan integreres i hverdagen. Hver dag bliver vi klogere. Vi arbejder hele tiden på at finde ud af hvordan design, kvalitet og funktionalitet kan gå hånd i hånd.

Musclepain’s passion er at hjælpe andre med, at opnå en bedre livskvalitet på en nemmere og mere effektiv måde.

BAG BRANDET

Velkommen bag kulisserne hos Musclepain. Mit navn er Niklas, og jeg er hjernen bag virksomheden, som blev stiftet i 2020. Musclepain startede som en lille sjov tanke, der efterhånden har udviklet sig til at blive et fedt koncept. Et koncept som jeg er stolt af.

Selv har jeg døjet med en skade i lysken. Jeg har været gennem en lang proces med genoptræning, samt efterfølgende smerter, i led og muskler. Jeg manglede dengang en nemmere og hurtigere metode til at komme ovenpå igen. Dengang var jeg helt uvidende om, at en massagepistol eksisterede. Tankerne blev, efter min egen restituering, til handling. Jeg undersøgte mulighederne for, hvordan jeg i fremtiden kan hjælpe folk med, at komme samme udfordringer til livs. Udfordringer som jeg selv havde brugt lang tid på at komme mig over. Her opdagede jeg massagepistoler, som hurtigt fik dannet ramme for hele konceptet bag Musclepain.