Returnering og levering

Levering

Alle ordrer bliver sendt med DAO eller Bring og bliver, efter afsendelse fra vores lager, leveret inden for 1-3 hverdage. Vi tager forbehold for eventuelle forsinkelser hos DAO eller Bring.

Reklamationsret

Hos Musclepain har vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder fejl og mangler i materiale eller produktion. 
Reklamation gælder ikke fejl eller skader, samt defekt der fremkommer af forkert betjening af produktet. 
Musclepain vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ønsker du at søge reklamation, skal du kontakte vores kundeservice via: kontakt@musclepain.dk
Kundeservice vil være behjælpelige med returprocessen. 

Tilfredshedsgaranti
Vi er meget selvsikre i vores produkter og tilbyder 100% tilfredshedsgaranti indenfor 14 dage. Det indebærer, at du kan få fuld refundering, hvis produktet ikke lever op til som beskrevet. Det betyder også, at du gerne må bruge produktet og prøve det af i de 14 dage, for at kunne beslutte om produktet lever op til forventningerne. 
Ønsker du at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du kontakte kundeservice. 

Fortrydelsesret 
Musclepain har 30 dages fortrydelsesret på varer, hvor emballagen ikke er brudt. Plastikken skal være intakt og emballagen må ikke have synlige skader eller mangler. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du kontakte vores kundeservice. 


OBS: Ved returnering, skal du vedlægge et papir med grund for refundering samt dit ordrenummer, dette sikre at vi nemmere kan behandle din returnering.
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.