Danmarks bedst solgte massagepistol
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

ØNSKER DU AT
FÅ VARMEN?

HeatMat er et fantastisk all-around redskab, som er perfekt til dig, der lider af kramper, spændinger eller andre lokale smerter i kroppen. Måtten opvarmer kroppens muskler, og øger smidigheden i sideliggende sener og led.

Hvordan gavner HeatMat
din krop?

HeatMat er et lille tæppe, med integrerede elektriske varmetråde. Tæppet hører derfor under, den meget populære terapiform, varmeterapi. HeatMat er en effektiv måde, hvorpå du kan behandle lokale smerter, effektivt. Det kan være smerter i fx. muskler og led, eller smerter i forbindelse med menstruation, Alt dette er altså noget HeatMat kan klare for dig.

6 Heat settings
Du er helt selv herre over, hvor varm du ønsker din HeatMat

Timer
Du bestemmer selv minutterne på, hvor længe du  ønsker varme

Hjælper flere steder
Bedre blodomløb, Lindrer smerter og mavekramper mm.

Vaskbar
HeatMat er baskbar på max. 30 °C. Læs vaskevejledning nøje
Image Product

Fordele ved HeatMat

Fordel 1

Er du kvinde, døjer du sikkert med oppustet mave og mavesmerter, hver gang din cyklus banker på døren. HeatMat kan tage kramperne og lindre smerterne

Fordel 2

Varmen i HeatMat går direkte ind, og øger din blodcirkulation. På den måde kan din krop udskille de ophobede affaldsstoffer.

Fordel 3

Når kroppen bliver opvarmet, sikrer du dig større smidighed og fleksibilitet i det opvarmede væv. På den måde sikrer du dig, en afslappet krop i balance.

Alle fortjener
en krop i balance!

15.000+ GLADE KUNDER

1-3 Dages levering

Kraftfulde produkter