🎁 JULEGAVER Byttes frem til 1. feb. 2022
Skip til indhold

Følg os

Over 15.000+ Glade danske kunder

100% Tilfredshedsgaranti

ØNSKER DU AT
FÅ VARMEN?

En varmepude er et fantastisk all-around redskab, som er perfekt til dig, der lider af kramper, spændinger eller andre lokale smerter i kroppen. Måtten opvarmer kroppens muskler, og øger smidigheden i sideliggende sener og led.

Hvordan gavner en varmepude
din krop?

Varmepuden er et lille tæppe, med integrerede elektriske varmetråde. Puden hører derfor under, den meget populære terapiform, varmeterapi. Musclepain's varmepude er en effektiv måde, hvorpå du kan behandle lokale smerter. Det kan være smerter i fx. muskler og led, eller smerter i forbindelse med menstruation, Alt dette er altså noget en varmepude kan klare for dig.

6 Heat settings
Du er helt selv herre over, hvor varm du ønsker din varmepude

Timer
Du bestemmer selv minutterne på, hvor længe du  ønsker varme

Hjælper flere steder
Bedre blodomløb, Lindrer smerter og mavekramper mm.

Vaskbar
Varmepuden er baskbar på max. 30 °C. Læs vaskevejledning nøje
Image Product

Fordele ved varmepude

Fordel 1

Er du kvinde, døjer du sikkert med oppustet mave og mavesmerter, hver gang din cyklus banker på døren. Din elektriske varmepude kan tage kramperne og lindre smerterne

Fordel 2

Varmen i varmepuden går direkte ind, og øger din blodcirkulation. På den måde kan din krop udskille de ophobede affaldsstoffer.

Fordel 3

Når kroppen bliver opvarmet, sikrer du dig større smidighed og fleksibilitet i det opvarmede væv. På den måde sikrer du dig, en afslappet krop i balance.

Alle fortjener
en krop i balance!