Optimer din søvn med SleepMat | musclepain

Optimer din søvn med SleepMat

Jan 15, 2021Mie Elgaard

Du har svært ved at falde i søvn. Du har en ubehagelig uro i kroppen, og kan ikke finde dig til rette. Lige meget, hvor meget du vender og drejer dig. Måske spændingerne fra dagens arbejde har bevæget sig fra ryggen og om i nakken? Det mest ubehagelige er, når det gentager sig aften efter aften. Søvnløsheden gentager sig selv, og din søvn balance cirkulere rundt, i en ond cirkel. Det kan være super frustrerende, og må simpelthen ikke være et problem i hverdagen. Bare rolig, der findes en måde. Vind over din søvnløshed og skab mere balance i kroppen med akupressur. Hvordan? Læs videre og bliv klogere på, hvad en akupressur behandling med vores Sleep Mat gør.

Hvad er Akupressur?

Akupressur er en teknik som man i asien bruger på, at arbejde med kroppens energier på. Behandlingen læner sig op af den kendte behandling akupunktur, som de fleste kender. Akupressur arbejder med at få trykket på de rigtige akupunkter, og dermed stimulere kroppens meridianbaner. Præcis på samme måde som akupunktur gør dog bare uden nålene.

Meridianbanerne hjælper vores livsenergier med, at flyde rundt i kroppen. Hvis kroppen ikke er i balance kan vi opleve helbredsproblemer, søvnløshed og en masse andre gener inden for generelle hverdagslidelser.

Ved at bruge akupressur går du ind og trykker på de forskellige spændte muskler, og får dem til at slappe helt af. Det betyder at du kan opnå en bedre søvnkvalitet, som giver din krop ro til at få udhvilet.

Hvordan virker en Sleep Mat?

Vores Sleep Mat er en måtte med små pigge, som giver akupressur, og dermed får selv de helt små muskler til at slappe af. En ud af mange fede funktioner en Sleep Mat har er, at den øger blodcirkulationen, og giver balance i kroppen. Når kroppen ikke er i balance, kan man blandt andet opleve uro og søvnløshed. Det kan være rigtig svært at slappe af i de vigtigste timer på døgnet, hvilket er der, hvor du oplader og får din søvn.

Forestil dig at du er kommet hjem fra en lang dag på arbejdet. Du er opspændt, har hovedpine og kan ikke falde til ro. Akupressur afgiver en masse gode ting i kroppen. Med de over 6000 bittesmå pigge, kan du være sikker på at en Sleep Mat stimulerer alle de akupunkter, som får dig til at slappe mere af og undgå hverdagslidelser, samt optimere sin søvn.

En del af hverdagen.

En Sleep Mat er fleksibel og nem at holde. Du kan sidde, ligge og forme på den, præcis som du har lyst. Den er derfor super nem at have med at gøre. Den fungerer som et afslappende redskab lige meget hvor og hvornår på dagen, du har brug for dens effekt.

Det er bevist at en pigmåtte som vores Sleep Mat, er utrolig effektivt mod hverdagslidelser. Det er derfor fedt at kunne have akupressur lige ved hånden.

Den bliver hurtigt en del af hverdagen, og fylder ingenting.

 

"Den perfekte måde at opnå indre ro og balance til en bedre søvnkvalitet"More articles