Stolemassage

May 05, 2022Niklas Pedersen

De fleste forbinder ofte en massagebehandling med, at man skal ligge på en briks, når man modtager behandlingen. Men der findes også massageformer, som foregår på andre måder. Stolemassage er et eksempel på det. Det er en meget let tilgængelig massage, da det eneste, den i virkeligheden kræver, er en stol. Derfor kan den foregå de fleste steder, hvor behovet for massagen opstår.

Er du nysgerrig på om stolemassage kunne være noget for dig? Så kan du læse med her på siden. Her kan du nemlig blive klogere på, hvad stolemassage mere præcist er, hvordan det foregår, samt hvad det eventuelt kan gøre for dig.

Hvad er stolemassage?

Stolemassage er en form for massage, hvor man trykker på specifikke punkter på kroppen med fingrene. Massagen minder lidt om sportsmassage, hvor man også arbejder med bestemte områder på kroppen. Hvis man ikke har tid til den fulde behandling med sportsmassagen, er stolemassagen et godt alternativ. Det er en effektiv form for massage, hvor man arbejder specifikt med den udfordring, man har. Det er en massageform, der kun har fokus på at behandle overkroppen.

Hvordan foregår stolemassage?

Stolemassage skiller sig ud, fra de fleste andre massager, ved at den foregår med tøj på. Med denne form for massage undgår du at skulle tage stilling til massageolie, en kold massagebriks eller en hård massagepude. Behandleren har derimod en specialdesignet stol, hvor man kan sidde på forskellige måder, så massøren bedst kan komme til. Ofte sidder man i en stilling, der svarer til den samme stilling, som man har, hvis man sidder på en kontorstol hen over et skrivebord. Massagen sker fra hoved til hofter, og behandleren bruger fingertryk til at presse på de områder, der skal behandles.

Hvad er fordelene ved stolemassage?

Den største fordel ved stolemassage er, at den er en meget let tilgængelige. Ligeledes er det en hurtig og effektiv massageform. Den specialdesignede stol er det eneste, der kræves, og den er nem at tage med sig rundt. Derfor kan massagen udføres overalt, hvor der er plads til stolen. Stolemassage er altså rigtig godt, hvis du har en travl hverdag, hvor du har brug for at behandlingen let kan komme til dig.

Massagen fokuserer specifikt på spændinger og ubehag i overkroppen og er derfor god, hvis du har spændinger og gener i eksempelvis nakke, ryg eller skuldre. Dog behandles underkroppen ikke med denne massageform. Her kan det eventuelt være en fordel selv at kombinere med en massagepistol, så man også får masseret underkroppen. En massagepistol passer desuden også rigtig godt ind i en travl hverdag, da det også er en massagetype, som kan udføres overalt og samtidig er enormt effektivt. Hvis du er nysgerrig på massagepistolen, kan du læse mere om den her.


More articles