5 gode ting en massagepistol gør for kroppen | musclepain

5 gode ting en massagepistol gør for kroppen

Jan 22, 2021Mie Elgaard

"SORE TODAY, STRONG TOMORROW!"

Du har smerter i kroppen. Er måske super anspændt efter en lang dag. I virkeligheden har du bare brug for at få løsnet op, og behandle din krop godt. Det kan være svært at vide, hvordan man på bedst mulig måde kan komme sig over de spændinger, man dag efter dag skal tage stilling til. En massagepistol kan hjælpe din krop. Hjælpe den med at komme af med de triste hverdagslidelser. Den er suveræn til trætte og ømme muskler.

Lyder det ikke fedt? Læs med under billederne og bliv klogere på hvad en massagepistol gør ved din krop

Er dine muskler klar til 2021?

5 gode ting

En massagepistol giver dig alt det, dine muskler har brug for. Det er vigtigt at lytte til kroppens behov. Ved regelmæssig brug har den følgende funktioner, som er værd at vide:

1) Den speeder din restitutionstid op.

2) Kommer med 6 forskellige massage hoveder. Alle øger din blodcirkulation.

3) Lindre arvæv.

4) Opvarmer muskler. Både før og efter træning.

5) Stimulerer musklerne så de slapper af før sengetid. Det fører til bedre søvn.

"A muscle is like a car. If you want it to run well early in the morning, you have to warm it up."

Florence Griffith Joyner

Kroppen i fokus

Er du sportsudøver, eller bare har meget at lave i din dagligdag? Lige meget hvad er det vigtigt at have fokus på kroppen. Kroppen er dit redskab. Det er derfor vigtigt, at du passer på den. Med en massagepistol øger du som sagt blodcirkulationen. Det gør at ilten pumpes hurtigere rundt i kroppen. Jo hurtigere ilten pumpes rundt, jo mere overskud og energi får du.

Med den form for slagterapi som massagepistolen giver, speeder du også din restitutionstid op. Massage hovederne går ind og stimulere de bitte små muskelfibre, du har i musklerne, og giver det en hurtigere healende effekt. Det betyder at du med en massagepistol, ikke behøver flere forskellige former for behandlinger. Du kan samle alle de forskellige behandlinger i en massagepistol. Den kan gøre hele arbejdet.

Massagepistol i din hverdag

Ømme og trætte muskler behøver ikke kun, at forekomme hos sportsudøvere. En travl hverdag kan også give spændinger. Specielt i dine led og muskler. Med en massagepistol fra Musclepain behøver du kun 2 minutters massage. Det er nok til at løsne kroppen op.

Massagepistolen vejer ikke mere en 800g. Den bliver sendt i en rejsetaske, med organiserede rum, til at dele massagepistol og tilbehør op. Den er derfor nem at have med alle steder. Den har desuden en 20W støjsvar motor. Det gør, at den ikke larmer mere end dine andre elektroniske apparater såsom din elektroniske tandbørste. Det gør det nemt at bruge den uden for hjemmet også.  More articles