Derfor skal du massere med MuscleOil

Derfor skal du massere med MuscleOil

Aug 16, 2021Johanne Bjerregaard

Du har prøvet det før. Du har set frem til en god massage, nu ligger du der endelig.. Du er KLAR! Men massagen føles ikke så dejlig som den burde. Du kan mærke at det slider lidt på huden. Det brænder svagt og massagen hopper lidt rundt på områderne. Det fjerner fokus, fra noget der bare skulle være rart og afslappende for dig. Men sådan behøver det ikke at være. Brug MuscleOil - Magnesium, så kan du nøjes med at fokusere på massagen.

Hvad er MuscleOil - Magnesium

MuscleOil - Magnesium, er en nyudviklet massageolie. Oliens formål er, at gøre det nemmest og lækrest for dig, at pleje din krop. Du kender nok de almindelige massageolier, der gør det lettere for dig at få en lækker massage. En god massageolie til din massage, er bare altid at foretrække, når det er tid til selvforkælelse.

MuscleOil - Magnesium er en videreudvikling på ideen med olien. Sådan at den får flere funktioner, end bare at være god under selve massagen. MuscleOil - Magnesium indeholder en lang række vitaminer og mineraler, der går ind og arbejder dybdegående i din hud. Olien indeholder Magnesium, Tea Tree- og Arganolie. Disse 3 olier trænger dybt ned i din hud, og er med til at løsne op, og efterlade din muskler fuldstændig afslappede. På den måde får musklerne og vævet god ro til opretholde kroppens naturlige balance.

Få den bedste massageoplevelse

Ønsker du den ultimative massageoplevelse, efter en lang dag? MuscleOil - Magnesium går perfekt sammen med Massagepistolen, og dens 2 forskellige metalhoveder. Her gør maskinen og olien altså 99% af arbejdet for dig. Du skal simpelthen bare holde Massagepistolen, lige dér, hvor du ønsker din massage. Nemt, ikke? Derudover vejer den altså blot 800 gram, hvilket gør den ekstremt let at håndtere. Men tag ikke fejl af, at den er let at håndtere, for den har altså stadig en kraftig slagkraft - der kan give en god dybdegående massage.

Fordele ved Olien

  • Genopretter hudens elasticitet

  • Afhjælper inflammation i musklerne

  • Reducerer stress og spændinger

  • Undgår rødme på hud under massage

  • Har en stærk antibakteriel effekt

  • Heler og forebygge hud-og betændelsesproblemer

  • Indeholder Vitamin D, B12, B6, E, A og C


More articles