Den ultimative guide til brug af MuscleTank

Den ultimative guide til brug af MuscleTank

Jun 16, 2021Mie Elgaard

Har du før siddet tilbage med en skæv fornemmelse i kroppen, efter en træning? Vi fylder flere og flere kilo på vores træningsudstyr, men 6 ud af 10 laver øvelserne helt forkert, hvilket kan ødelægge din krop og ryg! Det kan være svært at vide, før skaden er sket. Typisk starter skaderne i ryggen, og stråler ud i resten af kroppen derfra. Træningen bliver ikke bedre, end når man kan mærke at alle muskler har været aktiveret korrekt. Vi vil hellere sidde tilbage med ømme muskler frem for trætte muskler. Løsningen på dette er en MuscleTank. Et fantastisk fitnessprodukt som i virkeligheden kun består af vand og luft. Nysgerrig? Forstår vi godt. Læs videre og styrk din krop, før det er for sent.

Hvorfor træne med en Muscletank?

Det bedste du kan gøre for din krop er, at lære dens balance at kende. Balancen er altafgørende for, at du kan yde dit absolut bedste for hver øvelse du tager. Hvis du har balance i din krop kan du fokusere på det som er vigtigst - Nemlig at mærke den muskel der er i bevægelse. Med en MuscleTank lære du om din krops balance fra det sekund du tager den i brug.

En MuscleTank indeholder luft og vand, hvilket giver vandet fri mulighed for, at bevæge sig frit rundt i tanken. Udover at den styrker din balance, aktiverer den også flere muskler på én gang, samt forbedrer din motoriske læring og koordination.

Hvor meget skal en Muscletank fyldes?

Når du skal fylde din Muscletank bestemmer du i virkeligheden selv hvor tung den skal være. Dog anbefales det at du ikke fylder mere end til den max kilo som er anvist.

Når vi træner med vand og fri bevægelse, kan fordelingen på kiloene godt være meget anderledes end det du er vant til fra dine vanelige håndvægte eller lignende. Derfor anbefaler vi, at du starter med få kilo, og lærer balancen, inden du fylder tanken helt op. På den måde undgår du at få lavet unødvendige vrid i kroppen. På tanken er der illustreret hvor mange kilo du får, når du fylder tanken op.

3 afgørende funktioner for brugen af Muscletank

  1. På en MuscleTank fra Musclepain, sidder der 2 bløde og stærke håndtag. Håndtagene er lavet af polyester, hvilket gør at den fungere godt og former sig efter din hånd. Du vil derfor ikke få problemer med vabler eller andre trykmærker, lige meget hvor meget vand du fylder i.

  2. For enden af tanken sidder ventilen, hvor alt det sjove sker. Den er super nem at bruge, og holder 100% tæt for både vand og luft. Læs videre og få en step-by-step forklaring på, hvordan tanken fyldes.

  3. Tanken kommer i et let og behageligt materiale, som skåner ryggen for hudskrammer eller brandmærker.

Hvordan fylder du din Muscletank?

Vores MuscleTank er super nem at bruge. Den fylder ingenting og er let at have med sig over alt. I pakken kommer både tank og pumpe, hvilket gør det nemt at bruge den lige meget hvor du befinder dig. Det eneste du selv skal sørge for, er vand!

Step 1

Åbn ventilen på toppen af ​​din MuscleTank. Tryk derefter knappen ind.

Step 2

Fyld tanken delvist op med vand. Tryk derefter knappen ud igen.

Step 3

Når knappen er trykket ud igen tilkobler du pumpen og puster den op med luft.

Step 4

Sæt ventilen tilbage på, og start brug. Skulle du mangle vand i tanken, følger du punkterne igen.More articles